Vill du prova, frågade hon?

A Sexual Fantasy

— By v-kust

Här kommer en liten beskrivning av mig och vad varit med om och hoppas på att du/ni tillsammans med mig vill göra en häftig film av..............
Har upptäckt det där med bi sex på senare år och hur underbart spännande det är när man är fler i leken. Den här gången vill jag gärna vara uppklädd till en slynig transa som blir ordentligt nyttjad på alla tänkbara sätt.

Det hela började för ett par år sedan då jag hade sex med ett gift par, så här gick det till.................

Efter lite prat, gott vin smek och kel så lade de sig i en 69:a och jag blev ombedd att ta henne bakifrån samtidigt. Efter en stund så satte sig kvinnan mer upprätt och gned sitt underliv mot sin mans mun samtidigt som hon viskande stönade att jag skulle ställa mig framför henne så att hon kunde suga mig. Ser det gott ut frågade hon mig, verkligen stönade jag.Vill du prova, frågade hon?

Kom.... Sakta men bestämt drog hon mig ner mot hans hårda stake och med ett bestämt tag runt min nacke och den andra handen runt sin mans kuk förde hon hans ollon mot mina läppar.

Jag var helt oförberedd och gjorde inte motstånd. Hon forstatte att trycka in hans kuk mellan mina läppar och jag började suga, vi delade på hans härliga kuk. Vi ömsom sög och slickade lekte med våra tungor tills han var stenhård. Han stönade högt med hennes slätrakade fitta tryckt mot sin mun.

Det var nära för dem båda två. Stönade av kåthet drog hon min kuk mot hans och sög oss bägge två. Rid honom, rid honom väste hon.....
Först förstod jag inte vad hon menade men sedan tittade hon mig rakt in i ögonen och med ena handen utsträckt mot mig och den andra stadigt hållandes hans kuk sade hon med bestämd röst, rid hans kuk, rid hans kuk....

Jag var vid det här laget så otroligt kåt att jag bara kunde lyda. Sakta sänkte jag mig ner över hans stenhårda stake och njöt av varje sekund, det var en underbar känsla. Luta dig lite bakåt så att jag kan suga dig samtidigt stönade kvinnan till mig.
Gud vad underbart allt kändes. Kvinnan sög mig, jag red en skön stake och mannen slickade sin fru.