Frostbite

A Sexual Fantasy

— By liina

Talvi oli vihlovan kylmä, kuten ne täällä pohjoisessa yleensä ovat. Ilma oli niin kirpeä että hengittäminen melkein sattui. Minä ja paras ystäväni olimme perinteisellä perhelomalla, vanhempamme lomailivat yhdessä vuosittain. Nuorempana karkailimme usein yhdessä omille teillemme, mutta nyt olimme kasvaneet erilleen. Olimme vanhempia ja jokin oli muuttunut - hän oli muuttunut. Minun tunteeni häntä kohtaan olivat muuttuneet.

Eräänä iltana istuimme saunassa. Jää putoili jäisiltä oksilta, kun hikoilimme hiljaisuudessa. Olimme kahden. Katsoin häntä kuin olisin nähnyt hänet ensimmäistä kertaa. Näin hänen suunsa ja ylähuulen päälle kihonneet hikikarpalot. Nännit, täyteläiset ja pehmeät. Katselin ihoa hänen leukansa vieressä ja korvien lävistyksiä, hänen käsivarsiensa kaaria ja säärien pehmeää nukkaa.

Hän nousi lähteäkseen, kietoutui pyyhkeeseen ja hymyili minulle pehmeästi:

“Tuletko?”

“Jään vielä hetkeksi.”

Katselin häntä, kun hän lähti ja tunsin kiihotuksen lämpimän aallon pyyhkivän ylitseni. Yksin kuumuuden ympäröimänä aloin hyväillä itseäni, ihoni oli öljystä ja hiestä liukas. Suljin silmäni ja ajattelin häntä. Tunsin hänen tuoksunsa ja janosin maistaa häntä.

Sain pyörryttävän orgasmin kuumuuden ympäröimänä. Kietouduin pyyhkeeseen ja astuin ulos pakkaseen. Hän oli poissa. En ole tähän päivään asti saanut kerättyä tarpeeksi rohkeutta kertoakseni hänelle tunteistani.

It was winter, and here the winters are bitterly cold. The air was crisp, so sharp it almost hurt to breathe. Me and my best friend were on a kind of family retreat, where both of our parents liked to holiday every year. We always snuck off together when we were younger but we'd grown apart. Now we were older, and there was something about her. She'd changed. My feelings about her had changed.

We went to the sauna one day, as the ice dripped on the stiff branches outside, and we were sweating, sitting in silence, alone. I looked at her, like seeing her for the first time. Her mouth, a bead of sweat sitting on her upper lip. Her nipples, large and soft. The skin along the side of her jaw, the piercings in her ears. The shape of her hands. The soft hairs on her legs.

She got up to leave, wrapping a towel around her and smiling at me slowly.

"Are you coming?"

"No, I'll stay here a while longer."

As she left I watched her go and felt the heat of arousal rising through my belly. Alone in the heat, I started to caress my skin, slippery with oil and sweat. I closed my eyes and imagined her. How desperately I wanted to consume her, taste her, smell her.

When I came, the combination of the heat and my orgasm left me lightheaded. I wrapped a towel around myself and stepped outside into the bitter cold. She was gone. And to this day, I haven't found the courage to tell her how I feel.